Copyright 2018 - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.

2016bml2

Barcelona Magic Line. Un dia de voluntariat

 El passat diumenge 28 de febrer, alguns alumnes i professors de la nostra escola varem tenir la oportunitat de participar a la Barcelona Magic Line (BML). La BML és una caminada solidària pels turons de Barcelona que organitza l' Obra Social de Sant Joan de Déu. L' objectiu és recollir fons per a projectes d' atenció a col.lectius amb risc d' exclusió. Amb l' ajut dels alumnes de l' assignatura d' Emprenedoria de 3r d' ESO i la col.laboració de tot el col.lectiu escolar, vam ser capaços de recollir 150 € per a aportar el nostre granet de sorra.Vam organitzar un Berenar de Tardor, vam vendre Tions per Nadal i hem recollit DVDs de segona ma.

Però el veritable repte va ser organitzar-nos en dos grups per a fer de voluntaris el dia de la BML. Un grup format per professores i alumnes d' ESO i Batxillerat va fer tasques d' orientació i animació al Turó de la Creueta del Coll. Un altre grup, també d' alumnes i professores, es va encarregar de l' avituallament,orientació i segellament al Tibidabo.

Va ser tota una experiència en la que tots vam fer una gran feina.Els coordinadors de cada grup van felicitar els professors pel grau d' implicació dels nostres joves. Els alumnes de La Mercè van fer un molt bon paper i van gaudir d' un dia ple de moments màgi

f t g m

Intranet FEM La Merced Barcelona