Copyright 2018 - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.

Campanyes de l'escola per NADAL

S' acosta el Nadal i com cada any el preparem amb molta il•lusió.  Ja hem fet la nostra llista als reis mags, en la què demanem que entre tots els membres de la nostra escola ajudem a Construir Mercè.

En la nostra vocació solidària per compartir amb l’orfenat d’Inhamizua i la nostra ciutat estem preparant:

•    VENDA DE FOTOGRAFIES DE LES CLASSES/CALENDARIS DE L’ESCOLA. Aquest curs farem calendaris de la nostra escola amb fotografies per l’any 2015, es vendran el mes de desembre.

•    RECOLLIDA DE ROBA  FUNDACIÓ GLORR: dimecres 3 i dijous 4, es repartiran les bosses a cada nen/a per poder portar roba a l’escola i ajudar a les famílies necessitades del nostra entorn.

•    AVISMON: Recollirem entre el 1 i el 19 de desembre: oli (oliva o gira-sol),  pots de llegum cuit , sardines, tonyina, galetes, dolços de Nadal, gel de dutxa i colònia. Podeu deixar la vostra aportació als tutors/tutores de curs. Tot el que porteu servirà per ajudar els avis necessitats!

•    FIRA DE SANTA LLÚCIA: Dilluns 22 de desembre a partir de les 17h de la tarda es muntaran parades de Nadal al pati, on podreu trobar plantes de Nadal, detalls i guarniments.


Sabem que respondreu a totes les nostres propostes, i de tot cor us desitgem un

                              Molt Bon Nadal!!

f t g m

Intranet FEM La Merced Barcelona