Copyright 2018 - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.

2018bautismo NOS PREPARAMOS PARA RECIBIR LA COMUNIÓN

Los alumnos de 4º de Primaria hemos celebrado la Renovación de las Promesas del bautismo en la capilla de nuestro colegio. Nos han acompañado nuestros padres, algunos abuelos, profesores y amigos del colegio. Ha sido una celebración muy entrañable que ha acabado con una merienda compartida por todos.

2018ONG XERRADA DE MANS MERCEDÀRIES

Com cada any el Ton i la Montse ens visiten per poder explicar-nos el seu Camp de Treball de l’ONG Mans Mercedàries a l’estiu de2017. Aquest any van anar a Equador per poder ajudar als pobles que van patir el terratrèmol l’abril de 2016.

La nostra escola ha participat fent campanyes per poder aconseguir diners i que els portin aquest estiu a Angola, on aniran per ajudar a l’orfenat. MOLTES GRÀCIES PER COMPARTIR AMB TOTS NOSALTRES.

2018avismonCAMPANYA DE RECOLLIDA D'ALIMENTS

La nostra escola ha col.laborat un any més a la campanya de recollida d' aliments i productes d' higiene personal pels avis de Barcelona. La senyoreta Isabel i els alumnes de 5è de primària han estat els encarregats d' organitzar les nostres donacions. Moltes gràcies a tots els que heu col.laborat amb Avismon!!!!!

2017confirmacionCONFIRMACIÓN DE LOS ALUMNOS 4º DE LA ESO

El viernes 5 de mayo un grupo de alumnos de 4º de la ESO recibieron la Confirmación de manos del Arzobispo Juan José Omlla.

La celebración tuvo lugar en la Parroquia de los Ángeles junto a otros jóvenes  dels Shalom y de la Parroquia.

2017bautismoRENOVAMOS LAS PROMESAS DEL BAUTISMO

El viernes en la capilla del colegio un grupo de alumnes de 4º de Primaria renovaron las promesas del bautismo acompañadas de su familiay amigos.

Se están preparando para recibir la Primera Comunión y este ha sido  uno de los primeros pasos que han realizado.

f t g m

Intranet FEM La Merced Barcelona