Copyright 2018 - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.

Pregàries Curs 2014/15

Aquest curs 2014/2015, tot aprofitant les millores de les infraestructures de l'escola, hem escollit el lema "Constriuïm Mercè"
Es tracta de que entre tots proposem les accions i les actituds que poden identificar-nos com a membres d' una comunitat Mercedària. En cada classe els alumnes han proposat estratègies per a construir Mercè al seu voltant; compartint temps i material amb els amics, pregant cada dia, sent solidaris i participatius, sent més responsables en el nostre dia a dia... Volem sentir-nos còmplices de l' aventura iniciada per Sant Pere Nolasc ja fa tants anys, i adaptar-la als nostres dies. Cal fer un món més just a partir  de les petites actuacions de cada dia a casa i a l' escola. Som Mercè i n' estem orgullosos!

El recull de cada mes: 

Octubre: Construïm el futur

Novembre: Construïm el futur

Desembre: Constuïm el Nadal

Gener: Construïm la Pau

Febrer: Construïm la Solidaritat

Març: Contruïm la Solidaritat

Pregàries Curs 2013/14

Per Desenvolupar el nostre projecte de Pastoral en aquest curs 2013-14, hem pensat amb la frase “PREPARATS, LLESTOS I JAAAA....”. El motiu ha estat que en guany la nostra escola és l’organitzadora dels “Jocs Olímpics Mercedaris” i coma a participants ens hem de preparar per aquestes olimpíades, però també per estudiar, viure la fe.... per rebre a Jesús, per la Pau... així cada mes anirem reflexionant per diferents temes que ens ajudin a créixer en valors humans i cristians.
Comencem amb moltes ganes i il•lusions.

PREPARAT, LLESTOS I JAAAA....

  • Octubre
  • Novembre
  • Desembre
  • Gener
  • Febrer
  • Març

 

Pregàries Curs 2010/11

Enguany dedicarem les nostres pregàries del matí sobre els objectius del Mil·leni que han estat elaborats per persones de diferents països i que volen lluitar per combatre la manca d’educació, la fam, la pobresa, la sida, la desigualtat entre els pobles...

Per treballar aquests objectius ho farem de dues maneres diferents:

Llegeix més...

f t g m

Intranet FEM La Merced Barcelona