Copyright 2018 - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.

2018santjordi FLORS, LLIBRES, JOCS FLORAL I TEATRE

Com sempre la nostra escola ha viscut un Sant Jordi molt especial. Representacions de petits i grans. El nostres Jocs florals plens de fantasia i molt bones històries. Llibres i contes per l'escola. Autors explicant les seves obres i fent il·lustracions... i per finalitzar el dia una fira al nostra pati amb roses, una rifa molt especial,  berenar, xapes i molts llibre.

2018esquiada ESQUIADA A PORTÉ-PUYMORENS.

Els alumnes de l’ESO i Batxillerat hem estat dos dies a la neu practicant i alguns aprenent a esquiar. Els monitors ens han ensenyat com millorar la nostra tècnica o com iniciar-nos en aquest esport. Per la tarda hem fet un passeig per Puigcerdà i hem gaudit d’un hotel molt maco.

Ha fet molt fred però no hem perdut les ganes d’esquiar i compartir... les nostres fotos ho demostren.

2018BML SEMANA DE CARNAVAL

Un año más todo el colegio ha vivido la semana de Carnaval. La consigna durante cada día ha sido diferente: el lunes todos en pijama, martes algo en la cabeza, miércoles caras pintadas, jueves un adorno de carnaval y para acabar el viernes odos juntos hemos hecho una rua con los disfraces de nuestro proyecto: "EL PETIT PRÍNCEP".

Desde el AMPA nos han preparado una chocolatada para llenar el patio y el parque de color y alegría

2018premio800 GUANYADORS DEL CONCURS "800"!!
El passat dimecres 31 de gener en el marc de la celebració del Dia de la Pau vam comunicar els finalistes i guanyadors del "Concurs de cartells 800 anys de la Mercè" on vam participar totes les escoles de la Fundació.
De la categoria de Primària la guanyadora va ser PAOLA GÁRATE de 3r de la nostra escola! En Gabriel Pinilla de 2n va rebre una Menció especial. De Secundària, la Marina Loza ,de 2n, va rebre també una Menció Especial.
Aquest dilluns dia 5 de febrer Magda Pujol, directora de la Fundació ha fet el lliurament dels premis. Moltes felicitats a tots!

2018fruita ELS DIMECRES... FEM+ FRUITA

Fem+ fruita! A partir d’aquest mes de gener, la nostra escola participa en el  Pla de consum de fruita que té com a  l’objectiu  fomentar  els hàbits saludables entre infants i joves. Tots els nostres alumnes, des de p3 fins a 2n de Batxillerat, seran implicats i dos dimecres al mes proporcionarem a cada alumne una peça de fruita totalment gratuïta. 

f t g m

Intranet FEM La Merced Barcelona