Copyright 2018 - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.

2018bocadillos

EL NOSTRE CONTRACTA

 "Ens comprometem a utilitzar el nou embolcall sostenible i així contribuïr a la reducció de residus a l'escola"

2018bocadillo EMBOLCALLS + SOSTENIBLES!

 Un any més la nostra escola participa en la campanya EMBOLCALLS + SOSTENIBLES/ ESMORZARS SALUDABLES DE   L'Ajuntament de Barcelona.

 Hem començat una primera diagnosi recollint i pesant els residus que generem a l'hora d'esmorzar. Esperem anar-los reduint.  Entre tots FEM+ !!

2017ocellCONTINUA EL PROJECTE "OCELLS DELS JARDINS"
Entre les activitats de la Setmana de la Ciència, els alumnes de Cultura clàssica (3r ESO) i de Llatí (4t ESO) han fet la seva aportació al projecte “Ocells dels Jardins” que impulsa l’Institut Català d’Ornitologia. Recordeu que la nostra escola s’hi va sumar l’any passat. Els nois i noies han tingut l’ocasió d’observar espècies d’ocells que tenim molt properes però que normalment passen desapercebudes.

Llegeix més...

2017puntverdPUNT VERD MÒBIL. 27 d’octubre.

Un cop més el Punt Verd Mòbil va arribar a la nostra escola. Des dels més petits fins als més grans vam col·laborar amb les nostres aportacions. Contents i agraïts de posar el nostre gra de sorra per a un Planeta més verd!

Aquí teniu unes fotos per compartir!

 

Aprenem a cuidar el nostre hort

Ja tenim un lloc per a les plantetes d'infantil. Avuí les hem posat totes molt bé i hem començat amb les nostres regaddores a posar aigua.

Ara els hi tucarà el solet i estaran molt boniques... MIREU

Més articles...

  1. El nostre hort vertical
f t g m

Intranet FEM La Merced Barcelona