Copyright 2018 - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.

Moçambique 2011

Carta de Presentació

Benvolgudes famílies,
 
tenim una bona notícia per comentar-vos. Per primera vegada, un grup de professores, María Jesús Gutiérrez, (la Fuffa, professora i exalumna), Clara Casas (professora i exalumna), Esther Urós i Glòria Degà, els exalumnes Lluis Pitarch i l'Anna Pallàs i l'alumna de segon de batxillerat Belén Sánchez, anirem a Moçambic, amb la nostra ONG Mans Mercedàries, per ajudar in situ a L'ORFENAT NOSSA SENHORA DA PAZ a INHAMIZUA.
 
Aquest orfenat ha estat possible gràcies a les donacions, tant de tota la comunitat Mercedària (pares,mares, alumnes,professors......) com de particulars, que sempre han respost positivament a totes les campanyes solidàries, que s'han anat fent cada any.
 
Per aquest motiu, vàrem organitzar unes xerrades informatives per a tots vosaltres, a càrrec de dues persones que ja fa molts anys estan treballant arreu del món en projectes d'ajuda als més necessitats el TON i la MONTSE, professors i ex-alumnes de l'escola  de Martorell. Aquells que no vau poder assistir, ara teniu l'ocasió, per mitjà d'aquesta pàgina web, de veure el video informatiu, així com imatges del concert benèfic organitzat per alumnes de l'escola. Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

50 anys de Solidaritat

Diuen que una imatge val més que mil paraules, i és per això que volem compartir amb tots vosaltres aquest vídeo d'uns 20 minuts on es resumeix part de l'esforç i treball que l'ONG Mans Mercedàries duu a terme durant ja fa més de 50 anys.

    

Concert Solidari Projecte "La Merced 2011"

Dins el conjunt d'acctivitats destinades a promocionar el nostre projecte "La Merced - Moçambique2011", el passat dia 16 de març en el centre cívic Can Deu, alguns alumnes de la nostra escola van oferir un concert de caracter benèfic després d'una xerrada de l'ONG Mans Mercedàries en què es va explicar el projecte que es dura a terme aquest estiu en Inhamizua (Moçambic) per al grup de professors i alumnes i exalumnes del Col·legi La Merced.

Va ser tot un èxit ja que els nostres alumnes ho van fer molt i molt bé. Volem agrair el seu esforç i dedicació. Moltes felicitats, sou uns autèntics artistes !!!

{vsig}2011-concert-ong{/vsig}

Exposició Àfrica a "La Merced"

Aprofitant el context del viatge a Moçambique, a l'Escola vàrem fer una exposició de treballs amb el títol "Àfrica a La Merced" on els alumnes de totes les etapes escolars van aportar les seves obres. El resultat?... doncs ho podeu comprovar en aquest petit homenatge que la Cuca ha confeccionat per a aquesta ocasió. Gaudiu-ho!!!


 
f t g m

Intranet FEM La Merced Barcelona