Copyright 2018 - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.

2018mercat HEM ANAT AL MERCAT DE LA CONCEPCIÓ!

Els pollets i els dofins hem fet una petita excursió al mercat del costat de l’escola.
La Pilar ens ha ensenyat moltes paradetes i hem après vocabulari nou. A més, ens han convidat a un suc de taronja recent exprimit boníssim!!
Per acabar, hem gaudit del bon temps als Jardins del Rector Oliveres.
Hem tingut un fantàstic matí!

2018seguirleyendo COM GAUDIM DE L'APADRINAMENT LECTOR!!!
Els padrins de 6è i els fillols de P5 gaudeixen molt d'aquestes estones de lectura.

2018biblioteca ELS LLEONS HEM ANAT A LA BIBLIOTECA!!!
El passat 21 de febrer, els lleons de P5 vam anar a la biblioteca Vila de Gràcia. Ens van explicar com funciona una biblioteca, com ens hem de comportar i vam escoltar un conte. Després vam tenir una estona per consultar llibres. Ah!! Vam aprofitar per emportar-nos llibres sobre el nou projecte:COM HEM ARRIBAT A VIATJAR EN AVIÓ?. Hem gaudit molt!!!

2018congeladas LOS DELFINES CONGELAMOS FLORES!!

En la clase de los delfines estamos llevando a cabo un proyecto sobre las Flores. Una de las actividades que hemos hecho ha sido congelar flores. Empezamos cortando flores silvestres y depositándolas en cubiteras. A continuación, cubrimos las cubiteras de agua y las metimos en un congelador. ¡El resultado fue estupendo! A pesar de lo fresquitas que teníamos las manos, no podíamos parar de jugar con los cubitos de flores. Mirad las fotos para comprobar el proceso.

2018transportes ELS LLEONS HEM COMENÇAT UN NOU PROJECTE: COM HEM ARRIBAT A VIATJAR EN AVIÓ?
Ja tenim projecte escollit per tots!! i per començar hem descobert que es va inventar la roda i per grups hem construït un carro!!! Estem molt engrescats amb aquest nou projecte.

2018musica MÚSICA, PINTURA Y NUESTRAS MANOS

Música, pintura y sus manos es todo lo que necesitan nuestros Pollets para disfrutar de un buen rato y ser muy, muy creativos!
Les encanta pintar con las manos, cada semana le dedicamos un ratito!!!

2018inviernoTALLER DE L’HIVERN AMB ELS MÉS PETITS DE L’ESCOLA
Durant aquest curs els tallers d’infantil van en relació amb les estacions de l’any. El passat trimestre ens vam endinsar en el món de la tardor i aquest segon trimestre ho hem fet en el de l’hivern.

Manipulació, experimentació, observació i, sobre tot, molta diversió. Com van gaudir amb la neu fictícia i com de fresquetes van acabar les nostres mans després de jugar amb el gel. Ens vam relaxar moltíssim creant les nostres ampolles sensorials amb purpurina, aigua i colors de l’hivern. Tampoc va faltar la creativitat en l’espai de pintura!

Estem impacients per portar a terme el taller de la primavera!

f t g m

Intranet FEM La Merced Barcelona