Copyright 2018 - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.

2018blancaneus LA BLANCANEUS SURT A LA TELE!!

 Cada setmana a la classe dels Dofins fem un sorteig per veure a quin nen o nena li toca explicar un conte als seus companys.   El poden assajar durant una setmana sencera i poden explicar-lo amb l’ajuda de titelles, joguines, disfresses...
 Aquesta vegada, la Sara ha portat una tele que ha construït amb els seus pares!!

Llegeix més...

2018lionTHE LION’S NECKLACE!

The Lions have made a necklace with clay in Arts. Then, they coloured with paint. How beautiful the lion’s face was! We have enjoyed a lot!!

2018racons ELS LLEONS A DIFERENTS RACONS D'APRENENTATGE
Avui hem treballat molt!!! En grups hem passat per diferents racons: construir lletres, comptar i ordenar números. Hem hagut de pensar molt!!!! Bona feina lleons i lleones.

2018apadrinament ELS LLEONS I LA ROBÒTICA

Aquest any hem continuat amb les Bee-bots!!, aquells robots programables que ja van conèixer l'any passat. És impressionant com els nens/es d'avui en dia és fan amb les noves tecnologies. Ha sigut tot un èxit!!!!

 2018artistasQUINS ARTISTES ELS DOFINS!

Els Dofins de p4 fa poc que han deixat de ser Pollets de p3 i, com que són una miqueta més grans, dominen les tissores i la pega una mica millor. Han fet unes creacions xulísimes amb papers de diferents colors: tobogans, piràmides, cotxes, piscines...
Què bé que s'ho han passat!!

2018mural    ELS DOFINS DE P4

Durant aquesta setmana els dofins hem estat confeccionant el nostre mural de la classe. Hem estampat pintura amb esponja per fer el mar i després hem enganxat el dofí. Cada dofí juga amb una pilota amb la nostra cara!!

f t g m

Intranet FEM La Merced Barcelona