Copyright 2018 - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.

2017intercanvi

 INTERCANVI A L'ESO

Les eleves d ESO de l'optative Langue Française ont accueilli leurs correspondents du college Jean Jaures, situe a Meze. Le week end a ete intens, plein d activites en commun pendant les jour et les soir en famille. L'an prochain nous attendent a Meze.

2017fonix

 LA MERCED AT THE FONIX CONTEST

Last Saturday our students went back to Fonix Contest!
They were all happy to represent our school this year. We had a really good time and enjoyed a lot.
We are now waiting for the results!!!

 

The Thames Christian College visits our school

Last Friday, 29 students from a London school called Thames Christian College came to visit us. Some sturdents explained things about Barcelona and our school and we invited them to try our famous tortilla de patata, which they enjoyed a lot.

Llegeix més...

Projecte @Schooling = 'La Merced' Escola Trilingüe  

Des de fa un temps, l’equip de professors de l’Escola hem reflexionat sobre la necessitat d’incloure la llengua anglesa com a tercera llengua vehicular, tot pensant en la necessitat de millorar la competència comunicativa del nostre alumnat en un idioma estranger tan important com aquest.

Llegeix més...

USA in the School... ...Welcome Jessica! 

Els alumnes de 3r ESO han fet unes presentacions sobre Estats Units amb motiu de l'arribada de Jessica Santos, la nostra nova Auxiliar de conversa de Nova Jersey (Estats Units). Welcome Jessica!

Llegeix més...

Seminari AICLE al Kith English Institute. 

Continuant la tasca de millora del nivell educatiu d'aquesta llengua, professors de la nostra Escola van participar al Seminari sobre el projecte AICLE (Aprenentatge Integrat de Continguts en Llengua Estrangera) que es va impartir al Kith English Institute.

Llegeix més...

f t g m

Intranet FEM La Merced Barcelona