Copyright 2018 - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.

Normativa: UNA EDUCACIÓ ESPORTIVA.

Aquest és l’objectiu general del nostre projecte esportiu on intentarem canviar la mentalitat i cultura esportiva dels nens/es i utilitzarem l’esport per crear una educació esportiva. Al llarg de la Primària (etapa educativa on tenim més participants) els nens/es han d’anar agafant aquesta cultura; es tracta de veure positivament el contrari i anar construint una sèrie de valors des de ben petits .
La manera de treballar és la següent: generar automatismes en el nen/a que el facin actuar d’una manera natural i correcte davant de les determinades situacions tàctiques i tècniques que genera un partit de futbol o bàsquet. Entre setmana, al camp d’entrenament, s’estudia i el divendres, al partit, es posa en pràctica l’ensenyament.
Per això al nen/a li oferirem un seguit d’eines per perfeccionar diferents aspectes tècnics i tàctics, gràcies a un treball individual i personalitzat. Es tracta de treballar les coses específiques per a cadascun dels nostres jugadors; treballar per a tothom i per tots els nivells.
Des del primer dia als nens/es se’ls deixarà clar que el primer objectiu són els estudis i després l’esport. Se’ls educarà en el respecte i en la companyonia. També cap a la figura de l’àrbitre. Una educació que es vol traslladar a la graderia, per evitar que els seus fills/es puguin fer-se seves actituds equivocades dels pares.

f t g m

Intranet FEM La Merced Barcelona