Copyright 2018 - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.

2018guerra "ELS SECRETS QUE AMAGA LA HISTÒRIA"

Durant el Seminari d'Història del Món Contemporani els alumnes de 1r de batxillerat han explicat que hi va haver darrere d'alguns fets ocorreguts durant la segona guerra mundial i han debatut el per què no s'ofereix tota la informació sobre successos que van marcar el món. Van resultar molt interessants les seves investigacions i les seves conclusions

2018disolucin CONCENTRACIONS I DISSOLUCIONS

Els alumnes de Química de 2n de Batxillerat han trobat la concentració d' àcid clorhídric en un producte d' ús quotidià; el salfumant.
Han utilitzat la tècnica de la volumetria i el seu fonament químic ha estat la neutralització. Aquesta tècnica ens permet trobar la concentració de dissolucions d'àcids o bases. La bureta i el matràs Erlenmeyer han estat els estris protagonistes d' avui!

2018cristalizain ELS CRISTALLS BLAUS

Els alumnes de Química de 1r de Batxillerat han obtingut cristalls de sulfat de coure (II). La cristal.lització ha estat possible gràcies a que la setmana passada van preparar dissolucions saturades d'aquesta sal. Els cristalls blaus han estat una sorpresa uns dies més tard!

2018disolucionsDISSOLUCIONS I CONCENTRACIONS

Els alumnes de Química de 1r de Batxillerat estan treballant el tema de les dissolucions. Han preparat dissolucions de diverses concentracions. Ja dominen la tècnica d' enrasar i saben utilizar l' utillatge necessari. Avui els matrassos aforats i les pipetes han estat els protagonistes!

2018seat Què hi ha darrere d’un SEAT?....

A la visita que van realitzar el dia 30 d’octubre a l’empresa SEAT de Martorell,  els nostres alumnes de 1r BTX van conèixer el procés que es segueix per fabricar un cotxe modern i competitiu.

Els ha sorprès la investigació que duen a terme i la implantació de la nova tecnologia 4.0 per realitzar els nous models, tot respectant el medi ambient i apostant per la utilització de les noves energies (55.000 plaques solars).

Llegeix més...

2017comiat

COMIAT DELS ALUMNES DE BATXILLERAT

Divendres dia 19 de maig vam celebrar la cerimònia de comiat dels alumnes de segon de batxillerat. Després de celebrar una eucaristia, la directora Núria Ribas i el tutor David Moret van adreçar unes paraules als alumnes, que, després d'anys a la nostra escola, ara tanquen una etapa de la seva vida i en comencen una altra. En acabat, les alumnes Aida Marsal i Claudia Chacon

Llegeix més...

2017salfuman

ELS ÀCIDS I LES BASES

Els alumnes de Química de 2n de Batxillerat han estat treballant el tema dels àcids i de les bases. En aquest context han realitzat la determinació de la concentració d`àcid clorhídric en un salfumant comercial diluit.. La tècnica utilitzada ha estat la volumetria, i l' agent valorant l' hidròxid de sodi.

Llegeix més...

2017publicidad CREACIÓ, MARQUES E INNOVACIÓ

 Els nostres alumnes de primer de batxillerat han participat en la xerrada sobre "creació ,marques e innovació ".A càrrec de  Bernat Sanroma, director creatiu de l'agència de publicitat DDB situada en la Torre Mapfre .
 Han visitat el lloc habitual de treball del seu equip i han disfrutat de les fantàstiques vistes.

f t g m

Intranet FEM La Merced Barcelona