• Compartim

  • Preparant el jardí

  • FEM+

  • Convivència

  • Al teatre

  • Ens agrada la ciència

  • Ens agrada pintar

  • Racons BEE-BOT

Copyright 2018 - Hostgator - Col·legi FEM La Merced de Barcelona.
FlyerA5 PO 
HORES ESPORT POSTER anunciatiu2018 

2018 guerra QUI ÉS QUI? 

Després d'estudiar els blocs i les causes que van originar la Primera Guerra Mundial, els alumnes de 4t d’ESO es van endinsar en les particularitats del conflicte: qui va inventar els raigs X portàtils, qui va ser Roland Garros, o va ser cert que Kurtz va inventar "la salsitxa vegana”? .
Han descobert qui va ser qui ... homes i dones que van participar i que de vegades el seu nom solament .
Han esbrinat el que van aportar (amb gran sorpresa per part d'alguns): va sorgir el primer avió no tripulat o la làmpada solar o el valor, la por, la solidaritat de les persones durant el conflicte.

2018barro CON NUESTRAS MANOS Y MOLDES.....

¡Pasta de papel maché con moldes! Los pollets estamos preparando una de las manualidades del proyecto interdisciplinar de #ElPrincipito
Al secarse a temperatura ambiente, para final de semana la tendremos lista para continuar. Se puede decorar pintándola, o bien enganchando cositas encima. Adelantamos que esta vez, ¡pintaremos!

2018laboratorio EXPERIMENTAL LAB 2

Catalysts are the heroes of the chemical reactions. They speed up chemical reactions and can be recovered unchanged!
Today we have discovered that transition metal compounds and peroxidase enzymes- found in many living things- can catalyze the decomposition of hydrogen peroxide.

2018maderas EL MARAVILLOSO MUNDO DE LAS LETRAS

Descubrir el maravilloso mundo de las letras maniplulando, experimentando y disfrutando es IDEAL.
El juego es una herramienta para que los niños interioricen conceptos de forma amena. Proponerles entretenidas formas de aprender es lo mejor q podemos hacer.
Les hemos enseñado el proceso de este material y, les encanta q las hayamos hecho para ellos.
Este meterial es genial para aprender las letras, el nombre, palabras conocidas...

2018BML2 PREPARANT LA BML.

Els alumnes de 3r d' ESO serem voluntaris en la caminada solidària de Sant Joan de Déu d' enguany (BML - 25/2). Per això ens han vingut a fer una xerrada sobre la problemàtica dels "sense sostre",  i sobre  com els albergs de Sant Joan de Déu ajuden a la reinserció social i laboral de molta gent. També  ens estem preparant per  la dinamització del dia de la caminada, per animar als participants! D' altra banda, gràcies a la solidaritat de tota la comunitat escolar, hem fet una donació econòmica per l' obra social de Sant Joan de Déu. Tot plegat s' enmarca dins el projecte d' Aprenentatge-Servei de 3r d' ESO, que estem tirant endevant amb molta il.lusió!

2018BML SEMANA DE CARNAVAL

Un año más todo el colegio ha vivido la semana de Carnaval. La consigna durante cada día ha sido diferente: el lunes todos en pijama, martes algo en la cabeza, miércoles caras pintadas, jueves un adorno de carnaval y para acabar el viernes odos juntos hemos hecho una rua con los disfraces de nuestro proyecto: "EL PETIT PRÍNCEP".

Desde el AMPA nos han preparado una chocolatada para llenar el patio y el parque de color y alegría

f t g m